Let's talk
Data security
IT is voor jou geen ééntjes en nulletjes, maar iets cruciaal waardoor een bedrijf het beste van zichzelf kan geven. En jij bent de adviseur die bedrijven willen! GDPR, Phishing campagnes, het opmaken van documenten voor correcte gegevensverwerking, het past allemaal bij jou!

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!

Jobs in

View all Jobs

Als HR-medewerker sta je in eerste instantie in voor de werving- en selectie van A tot Z binnen VGD. Daarnaast werk je ook mee aan het uitdenken, uitwerken en begeleiden van (campus) recruitment en employer branding initiatieven, dit met de nodige ondersteuning van onze marketingcollega’s. Een gevarieerd takkenpakket is dus verzekerd! Taken waarmee je concreet aan de slag zal gaan: Het analyseren van de wervingsbehoeften samen met onze interne klanten Het opmaken en publiceren van vacatures Het creëren van voldoende instroom aan kandidaten via verschillende kanalen Het beheren en
Als digital marketeer maak je deel uit van ons marketingteam waar je ondersteuning biedt in het opvolgen en uitwerken van campagnes die worden opgezet voor onze verschillende business lines.
The family experience
we are vgd
Meer info
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Thomas Machtelinckx
Matthias Soens
Lotte Mivis
Heidi Verhasselt
An Peeters