let's talk
employment & benefits
Alternatieve verloningsvormen? Sociale inspecties? Hoe omgaan met uurroosters, telewerk of de work-life balance van medewerkers? Jij biedt klanten een antwoord!

Jobs in

View all Jobs

Als HR-medewerker sta je in eerste instantie in voor de werving- en selectie van A tot Z binnen VGD. Daarnaast werk je ook mee aan het uitdenken, uitwerken en begeleiden van (campus) recruitment en employer branding initiatieven, dit met de nodige ondersteuning van onze marketingcollega’s. Een gevarieerd takkenpakket is dus verzekerd! Taken waarmee je concreet aan de slag zal gaan: Het analyseren van de wervingsbehoeften samen met onze interne klanten Het opmaken en publiceren van vacatures Het creëren van voldoende instroom aan kandidaten via verschillende kanalen Het beheren en
Als digital marketeer maak je deel uit van ons marketingteam waar je ondersteuning biedt in het opvolgen en uitwerken van campagnes die worden opgezet voor onze verschillende business lines.

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!
Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?
The family experience
family experience
Meer info
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Maxime Bostyn
Frederic Dedeurwaerdere
An Peeters
Philippe Van Den Bossche
Lotte Mivis