Let's talk
family match
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Stuur je CV
De job gevonden die je wil? Stuur dan snel je CV op naar Caroline of Nils van HR. Wil je bij ons beginnen maar geen vacature gevonden die jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan spontaan! We bekijken graag of er een plaats voor je is.
Solliciteer
Stuur je CV
Het gesprek!
Kom ons in een kennismakingsgesprek met HR overtuigen van jouw troeven! We hebben zeker interesse in je carrièrepad en je diploma’s, maar ook je goesting, motivatie en aanstekelijk enthousiasme zijn belangrijk!
Let's talk
Let's talk
Inspireer ons!
Aan stap drie geraakt? Prima! Ook je toekomstige leidinggevende en/of collega’s ontmoeten je graag. Overtuig hem of haar met dezelfde goesting, motivatie en enthousiasme. Afhankelijk van de functie kan je je verwachten aan een redeneeroefening die je bij ons op kantoor aflegt.
Let's talk 2.0
Let's talk
Welkom!
Stap vier is pas echt leuk: wij zijn overtuigd en nu gaan wij proberen om jou te overtuigen! Tijdens de contractbespreking kijken we hoe we een match kunnen vinden tussen allebei onze verwachtingen. Lukt dit? Dan kunnen we alleen maar zeggen “WELKOM!”
Join
Join
Ontmoet je collega's
Ontmoet je collega's
Caroline Vercauteren
Caroline Vercauteren
HR
Nils De Smedt
Nils De Smedt
HR
Geïnspireerd om bij ons te komen werken? Onze collega's leggen je uit waarom zijn met veel goesting naar het werk komen!
We are VGD! Let's talk!