Let's talk
Family
Zin om jouw toekomstige collega's nu al eens te ontmoeten en de sfeer te ontdekken op kantoor? Bekijk dan zeker alle leuke initiatieven en getuigenissen!
Detox

Detox VGD Mechelen

Om onze collega's van het nieuwe VGD kantoor in Mechelen welkom te heten, kregen ze van één van hun buren een leuk welkomstcadeau! Bedankt voor de verfrissing Intervest!

VGD Top Trainee

Let's talk VGD Top Trainee!

In het kader van VGD Top Trainee, ons nagelnieuwe rekruteringsconcept voor starters, stonden de voorbije weken twee workshops op het programma voor economische bachelors en masters. Onder het motto ‘Learn To Kickstart Your Career!’ lieten we de deelnemers kennismaken met VGD, onze jobs én zichzelf.

tennis Wemmel

Let's talk tennis!

Let's talk fun! Vorige week haalden de collega's van werkplek Wemmel hun beste forehand en backhand boven tijdens een leuke tennisinitiatie! #WeAreVGD #LetsTalkFUN #tbt

Let's kickstart your career!

GROW YOUR POTENTIAL!? Kom tijdens onze workshop ‘Kickstart Your Career’? in Wemmel (29/02) en Sint-Niklaas (07/03) te weten wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kan inzetten in de stap naar de arbeidsmarkt!

VGD Mystic Garden

Welcome to the Mystic Garden

Let's talk fun! Vorige week genoten we van ons jaarlijks Winterfeest in onze eigen Mystic Garden! Bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid en bruisend enthousiasme! Op naar een sprankelend 2020 als one big family! #WeAreVGD #LetsTalkFun #LetsTalkOneBigFamily

Let's talk Warmste Week - VGD haalt 12.000 euro op voor M.P.I. De Kindervriend

VGD deed niet alleen mee aan de Warmste Week, maar organiseerde een volledige Warmste Maand voor M.P.I. De Kindervriend. Onze collega's van Kortrijk brachten dan ook samen een bezoekje bij StuBru tijdens de Warmste Week om daar te gaan vertellen over onze verschillende acties. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we een ruime 12.000 euro hebben opgehaald voor ons goede doel! Bedankt aan alle collega's voor de fantastische inzet! #WeAreVGD #OneBigFamily

International Accounting Day

International Accounting Day!

Afgelopen zondag was het International Accounting Day, en omdat we het bij VGD belangrijk vinden om onze accountants af en toe eens uitdrukkelijk te bedanken voor hun goede inzet, hadden we voor hen dan ook een klein cadeautje voorzien: hun eigen gepersonaliseerde VGD-travelmug!
Remember: first coffee, then cash flow! Enjoy!

I love accountancy day

I Love Accountancy Day!

De accountant, alles behalve een saai beroep! Daarom organiseren wij de I Love Accountancy Day!

Ook een creatief idee? We staan voor alles open! Laat je dus zeker horen!