Let's talk
Family Experience
We work hard and we play hard! Naast het werk beleven we hier heel veel leuke momenten met de collega's. Goesting om te ontdekken wat voor leuks we hier allemaal doen? Kijk dan snel hieronder!

Detox

Detox VGD Mechelen

Om onze collega's van het nieuwe VGD kantoor in Mechelen welkom te heten, kregen ze van één van hun buren een leuk welkomstcadeau! Bedankt voor de verfrissing Intervest!

VGD Top Trainee

Let's talk VGD Top Trainee!

In het kader van VGD Top Trainee, ons nagelnieuwe rekruteringsconcept voor starters, stonden de voorbije weken twee workshops op het programma voor economische bachelors en masters. Onder het motto ‘Learn To Kickstart Your Career!’ lieten we de deelnemers kennismaken met VGD, onze jobs én zichzelf.

tennis Wemmel

Let's talk tennis!

Let's talk fun! Vorige week haalden de collega's van werkplek Wemmel hun beste forehand en backhand boven tijdens een leuke tennisinitiatie! #WeAreVGD #LetsTalkFUN #tbt

Let's kickstart your career!

GROW YOUR POTENTIAL!? Kom tijdens onze workshop ‘Kickstart Your Career’? in Wemmel (29/02) en Sint-Niklaas (07/03) te weten wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze kan inzetten in de stap naar de arbeidsmarkt!

VGD Mystic Garden

Welcome to the Mystic Garden

Let's talk fun! Vorige week genoten we van ons jaarlijks Winterfeest in onze eigen Mystic Garden! Bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid en bruisend enthousiasme! Op naar een sprankelend 2020 als one big family! #WeAreVGD #LetsTalkFun #LetsTalkOneBigFamily

Let's talk Warmste Week - VGD haalt 12.000 euro op voor M.P.I. De Kindervriend

VGD deed niet alleen mee aan de Warmste Week, maar organiseerde een volledige Warmste Maand voor M.P.I. De Kindervriend. Onze collega's van Kortrijk brachten dan ook samen een bezoekje bij StuBru tijdens de Warmste Week om daar te gaan vertellen over onze verschillende acties. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we een ruime 12.000 euro hebben opgehaald voor ons goede doel! Bedankt aan alle collega's voor de fantastische inzet! #WeAreVGD #OneBigFamily

International Accounting Day

International Accounting Day!

Afgelopen zondag was het International Accounting Day, en omdat we het bij VGD belangrijk vinden om onze accountants af en toe eens uitdrukkelijk te bedanken voor hun goede inzet, hadden we voor hen dan ook een klein cadeautje voorzien: hun eigen gepersonaliseerde VGD-travelmug!
Remember: first coffee, then cash flow! Enjoy!

I love accountancy day

I Love Accountancy Day!

De accountant, alles behalve een saai beroep! Daarom organiseren wij de I Love Accountancy Day!

VGD Startersdag

Welkom aan onze starters!

Vandaag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!

Afterwork drink Sint-Niklaas

Afterwork fun!

De zomer is bijna ten einde! Daarom genoten de collega's in Sint-Niklaas van de laatste zomerzon met een gezellige afterwork drink!

Kanaal Z VGD

Collega's? Moviestars!

Zin om een filmster te worden? Perfect! Dit jaar doen we opnieuw een inspirerende reeks rond ondernemen op Kanaal Z. Met natuurlijk onze collega's in de hoofdrol!

VGD Melle

VGD on the move!

VGD on the move! Vanaf vandaag zitten de collega’s van kantoor Gent in hun nieuwe kantoor! Ze genoten alvast van een gezellig ontbijt om vervolgens met veel goesting hun nieuwe werkplek te verkennen! Standing desks, hives, flexplekken, een heuse inspiratieruimte en nog veel meer zorgen voor een stimulerende omgeving!

Startersdag VGD

Welkom aan onze starters!

Vorige vrijdag genoten onze starters weer met veel goesting van een inspirerende starterdag! Doorheen de dag leerden ze niet alleen elkaar, maar ook VGD en al onze verschillende business lines kennen!

Jobbeurs Ekonomika

Let's talk Ekonomika!

Goesting om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten wat onze job allemaal inhoudt? Maxime Varewyck, Iris Coryn en Uti Dejonghe inspireren je graag op de jobbeurs van Ekonomika in Leuven.

Welkom bij VGD!

Goesting, Inspireren en samenwerken! Drie belangrijke interne waarden die we meegeven aan onze medewerkers. Maar hoe is het nu om bij ons te werken? Bij VGD werken we rond verschillende principes die ervoor zorgen dat onze medewerkers de juiste tools in handen hebben om deze waarden te realiseren! Ontdek ze in deze video!

Great Place To Work 2019

VGD = Great Place To Work 2019!

't is gebeurd! We mogen ons een heel jaar lang een Great Place To Work noemen! Bedankt aan alle collega's om elke dag hier met veel goesting een Great Place To Work van te maken

complimentendag

1 maart is complimentendag!

Vandaag is 1 maart. Een dag zoals een ander? Helemaal niet! Vandaag is het Complimentendag en bij VGD inspireren we graag onze collega's met onze eigen complimentenkaartjes! Hopelijk krijgen onze collega’s heel wat leuke complimenten vandaag!

VGD goes TOCO LOCO

Ook dit jaar werden alle collega's uitgenodigd op onze jaarlijks personeelsfeest! Dit jaar gingen we in Gent volledig TOCO LOCO!

startersdag VGD

Welkom aan onze starters

Op vrijdag 8 februari hadden we opnieuw onze startersdag! Alle nieuwe collega's konden elkaar en VGD op een leuke manier leren kennen!

bbq

De warmste kerstbarbecue!

Ter ondersteuning van onze Warmste Maand, organiseerde Kantoor Sint-Niklaas een gezellige kerstbarbecue voor alle collega's!

VGD Veiling

De warmste kerstveiling!

Onze Warmste Maand gaat verder! Zo organiseerden de collega's van kantoor Brussel hun kerstveiling ten voordele van de MS-Liga Vlaanderen!

De warmste Quiz

Welkom bij de Warmste Quiz!

Op zaterdag 1 december gaven we het startschot voor onze Warmste Maand met onze allereerste Warmste Quiz! Dit jaar staat onze Warmste Maand-campagne voor De Warmste Week volledig in het teken van de MS-Liga Vlaanderen vzw!

De Accountant van Morgen houdt halt in Antwerpen!

Ook in Antwerpen debatteren we met studenten in de wijnkelder van Pazzo. Het debat wordt geleid door vennoot Maarten Lindemans, maar ook onze andere vennoten en collega's van Antwerpen zijn aanwezig! Wie wordt de sterkste debater en gaat naar huis met de iPad ...? Spannend!

Gastles Thomas More!

Anthony Meul en Thomas Wuyts staan voor een volle aula bij de Thomas More hogeschool voor hun inspirerende gastles "Duurzaam investeren in Vastgoed"! Bedankt aan alle aanwezige studenten voor jullie enthousiasme!

De Accountant Van Morgen! Ghent edition!

Onze campagne "De Accountant van Morgen" gaat van start in Gent! Het werd een avond vol boeiende visies en inspirerende debatten over de toekomst van de accountant met onze Managing Partner Tony Moreels als moderator! Bedankt aan alle aanwezige studenten voor jullie enthousiasme en inspirerende visies op ons beroep!

Gastles Karel De Grote Hogeschool!

Vandaag stonden collega's Thomas Wuyts en Robrecht Schoonjans met veel goesting voor de schoolbanken op de Karel de Grote Hogeschool voor een inspirerende gastles "Steunmaatregelen voor startende vennootschappen" aan de studenten van het tweede jaar Accountancy en Fiscaliteit! Bedankt aan alle studenten voor jullie enthousiasme!

zomerfeest Gent

Zomerfeest VGD Gent!

Vorig weekend genoten de collega's van VGD Gent en Melle onder een stralende najaarszon van hun Zomerfeest bij O'Douce! Het werd een dag vol waterpret, afgesloten met een gezellige bbq en een prachtige zonsondergang!

picknicktafel Beringen

Genieten van het zonnetje!

De collega's van kantoor Beringen genieten van hun nieuwe picknicktafel! Want een meeting in het zonnetje is toch altijd net iets leuker!

Brugge Parijs

From Brugge to Paris!

Onze collega's van kantoor Brugge genoten van hun Zomerfeest! Hiervoor trokken ze met veel goesting voor daguitstap naar Parijs onder een stralende zon!

Zomerfeest Kortrijk

Ook de collega's van Kortrijk genieten van hun jaarlijkse zomerfeest!

There's always time for pizza

De digitaliseringsdagen in Gent zijn in volle gang! Als extra motivatie zorgen we deze middag voor pizza als lunch!

welkom

Welkom!

Een welkomstlunch voor onze nieuwe collega in VGD Willebroek! En het is ook een zalig weer voor een terrasje!

Rode duivels

Let's go Belgium!

De collega's van Sint-Niklaas supporterden de Rode Duivels naar hun eerste overwinning op het EK!

Hercules Trophy 2018

Hercules Trophy 2018

De collega's van VGD Willebroek en VGD Brussel tekenden vandaag present voor de Hercules Trophy 2018!

VGD Antwerpen

Welkom nieuwe collega's!

Met de tropische temperaturen in het achterhoofd, voorziet VGD Antwerpen een gepaste traktatie ter verwelkoming van de nieuwe collega's!

Afscheid nemen bestaat niet!

Afscheid nemen bestaat niet! Maar vandaag zeggen we toch even "tot ziens" aan onze twee topstagiairs uit kantoor Melle die onze HR collega's ondersteund hebben!

Let the sunshine in!

In kantoor Gent genieten op deze tropische dag van het zonnetje tijdens een gezellige lunch in het park!

Startersdag VGD

VGD Startersdag 2018!

Vandaag worden onze nieuwe collega's ondergedompeld in de boeiende wereld van VGD en onze geschiedenis op onze VGD Startersdag!

lunch

Let's TOCO

In VGD Antwerpen starten we onze TOCO namiddag met een leuke lunch!

10 Miles

VGD was klaar om voluit te gaan voor de 10 Miles!

Ready, set, GO! Vandaag tekenden meer dan honderd VGD'ers en klanten present aan onze stand voor samen met veel goesting de Antwerp 10 Miles te lopen!