Welcome to the big family!

Great Place To Work
Zin om bij ons te komen werken? Laat onze collega's je uitleggen waarom zij met heel veel goesting naar het werk komen!
Welcome to the big family!
Ekonomika

Let's talk Ekonomika!

Goesting om bij ons te komen werken? Of wil je meer weten wat onze job allemaal inhoudt? Maxime Varewyck, Iris Coryn en Uti Dejonghe inspireren je graag op de jobbeurs van Ekonomika in Leuven.
Dag van de Werknemer

18 april is Dag van de Werknemer

Gisteren was het de Dag van de Medewerker! We zetten dan graag even onze medewerkers in de bloemetjes (of popcorn)!

VGD is Great Place To Work en dat vieren we!

VGD ontving enkele weken geleden het certificaat Great Place To Work 2019. Dat moet natuurlijk gevierd worden met taart een bubbels in alle kantoren! Let's talk FUN! Let's talk Great Place to Work!
HoGent

Hallo beroepencarrousel HoGent!

Op 1/4 zijn we aanwezig op het beroepencarrousel van HoGent campus Aalst, waar we aan de 2e bachelors accountancy-fiscaliteit uitleg geven over een stage en/of job bij VGD!
Great Place To Work 2019

VGD = Great Place To Work 2019!

't is gebeurd! We mogen ons een heel jaar lang een Great Place To Work noemen! Bedankt aan alle collega's om elke dag hier met veel goesting een Great Place To Work van te maken!
complimentendag

1 maart is complimentendag!

Vandaag is 1 maart. Een dag zoals een ander? Helemaal niet! Vandaag is het Complimentendag en bij VGD inspireren we graag onze collega's met onze eigen complimentenkaartjes! Hopelijk krijgen onze collega’s heel wat leuke complimenten vandaag!
KDG

Soft Skills Bootcamp

Hard skills zijn bij studenten zeker geen probleem, toch willen onze adviseurs jullie soft skills ook aanscherpen! Daarom zijn wij ook aanwezig op de Soft Skills Bootcamp van Karel De Grote Hogeschool op 14 februari.
vgd starterdag

Welkom aan onze starters!

Op vrijdag 8 februari hadden we opnieuw onze startersdag! Alle nieuwe collega's konden elkaar en VGD op een leuke manier leren kennen!

VGD goes TOCO LOCO

Ook dit jaar werden alle collega's uitgenodigd op onze jaarlijks personeelsfeest! Dit jaar gingen we in Gent volledig TOCO LOCO!

Gastles Adviseursvaardigheden

Studenten van de UCLL, be prepared! Op 15 februari komen onze adviseurs bij jullie langs voor een inspirerende gastles in Adviseursvaardigheden!

Gewoon Goesting?

Niet echt een vacature op het oog maar toch goesting om bij ons te komen werken? Geen probleem, wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!
Ontmoet je collega's
Ontmoet je collega's
Kristien Wouters
Kristien Wouters
HR
Maxime Varewyck
Maxime Varewyck
HR
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Solliciteren
Goesting om bij ons te komen?
Enthousiast om bij ons te beginnen? Neem dan zeker contact op met ons en we kijken of er een plaatsje aan tafel is voor jou!
Maxime Bostyn
Thomas Machtelinckx
Heidi Verhasselt
Frederic Dedeurwaerdere
An Peeters