Let's talk
VGD
We are VGD! Een familie van meer dan 350 specialisten! Wil jij meer ontdekken over ons? Dan ben je op de juiste plaats!
Ook goesting om bij ons te beginnen? Onze collega's geven je al even een beeld waarom zij enthousiast zijn om elke dag naar het werk te komen!
Werken bij VGD

Ons DNA

Goesting, inspireren, samenwerken! Drie waarden die voor ons de rode draad zijn doorheen alles wat we doen op kantoor! Zowel voor onze klanten als voor elkaar!

Goesting
We houden van onze job en gaan er ten volle voor met een flinke dosis goesting. We voelen de drive om het beste van onszelf te geven en te groeien als team!
Goesting
Groep collega's klinkt een glaasje in de binnentuin
Inspiratie
We inspireren elkaar met onze passie en kennis van het vak. Onze gedrevenheid is ook een bron van inspiratie voor onze klanten. Zo verlenen wij niet alleen advies op maat voor de klant, maar kunnen wij op onze beurt hen ook verder inspireren in hun ondernemerschap!
Inspiratie
Inspireren Stephanie en Rani
Samenwerken
Samen bereiken we meer! Door elkaars expertise te benutten, helpen we onze klanten verder en krijgen we de kans om dag na dag bij te leren van elkaar!
Samenwerken
Inspiration room
Meer weten
Goesting om te starten?
Ook goesting gekregen om bij ons van start te gaan? Bekijk dan zeker onze vacatures! Wie weet zit de geknipte vacature erbij voor jou en vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!
Maxime Bostyn
An Peeters
Heidi Verhasselt
Thomas Machtelinckx