Let's talk
Events & Workshops
Goesting om te weten te komen wat we nog allemaal van plan zijn? Check hier waar je ons terug kan vinden.
Keps embleem

Let's meet at the KEPS Job Fair!

De Kring der economische politieke en sociale wetenschappen (KEPS) organiseert op 1 maart een jobbeurs waar ook wij van de partij zullen zijn! Dus kom gerust eens langs aan onze Brusselse stand en ontdek wat VGD jou te bieden heeft!

Inisol logo

Job & internship fair Inisol

Kom een praatje met ons slaan op woensdag 9 november! Wij zullen namelijk aanwezig zijn op de jobbeurs van Inisol (VUB). Tot dan!

work_laugh_inspire

Get Recruited!

Op vrijdag 2 december kan je ons ontmoeten op de Get Recruited Stagebeurs! Samen met onze HR Advisory collega's vertellen we je met veel goesting wat je als stagiaire of collega kan betekenen voor ons team!

ekonomika logo

Let's talk Ekonomika jobbeurs

Op 15 maart kan je ons ontmoeten op de jobbeurs van Ekonomika. Daar vertellen onze collega's je met veel plezier over hun job bij VGD en wat er nu net zo uniek aan is. Hopelijk tot dan!

vek beursstand

Bezoek ons op de VEK Career Day

Dit jaar staan we weer met veel goesting op de VEK Career day om jullie te inspireren om bij VGD te starten! Kom dus zeker eens langs op onze stand op 21 februari! Let's talk...

Logo jobhappening kortrijk

Let's make it happen!

Onze collega's ontmoeten je met veel plezier op 23 maart op de Jobhappening Kortrijk! Kom meer te weten over je carrièremogelijkheden bij VGD. En wie weet maken we samen een vliegende start!

Logo Thomas More

Ontmoet ons op de Thomas More Jobbeurs!

Wij zijn op 7 maart van de partij op de jobbeurs van Thomas More Mechelen. Dus kom gerust eens langs en ontdek wat VGD jou te bieden heeft!

Logo Thomas More

Hallo jobbeurs Thomas More Campus Geel

Goesting om de sfeer te komen opsneuven bij VGD? Kom dan zeker eens langs op de jobbeurs van Thomas More Mechelen! Op 1 maart vertellen we jou met plezier waarom VGD een Best Workplace is.

KU Leuven Logo

KU Leuven jobfair

Wij zullen op 28/02 aanwezig zijn op de KU Leuven Jobfair. Jij ook? Kom dan zeker even langs aan onze stand en sla een praatje met onze collega's!

Absoc beursstand

Klaar voor de ABSOC jobbeurs!

Ook goesting om te ontdekken hoe het is om bij ons te werken? Laat je dan zeker op 22 november inspireren door onze enthousiaste collega's op de ABSOC jobbeurs!

Let’s Kickstart Your Career

Onder het motto ‘Learn To Kickstart Your Career!’ lieten we studenten kennismaken met VGD, onze jobs én zichzelf. Aan de hand van speeddates met onze collega's kwamen ze meer te weten over de verschillende business lines binnen VGD. Tijdens de workshops kregen de bachelor- en masterstudenten economie ook de unieke kans om een persoonlijkheidstest te vervolledigen. Een test die toch heel vaak deel uitmaakt van een sollicitatieprocedure.

lokaal met studenten

Gastles Karel De Grote Hogeschool!

Onze collega's Thomas Wuyts en Robrecht Schoonjans stonden met veel goesting voor de schoolbanken op de Karel de Grote Hogeschool voor een inspirerende gastles "Steunmaatregelen voor startende vennootschappen" aan de studenten van het tweede jaar Accountancy en Fiscaliteit. Bedankt aan alle studenten voor jullie enthousiasme!

AF Career Day

VGD present op de AF Career Day!

Komen jullie ook naar de AF Career Day van Hogeschool Gent op 2 mei? Kom dan zeker eens met ons praten en laat je inspireren! Wie weet zit je dan binnenkort samen met ons aan tafel!

Beroepencarrousel Hogeschool Gent

Beroepencarrousel Hogeschool Gent

Zin om te ontdekken wat het beroep van accountant of auditor allemaal inhoudt? Kom dan zeker eens langs bij ons op de beroepencarrousel van Hogeschool Gent op 2 april! Let's talk!

We are VGD

Hallo beroepencarrousel HoGent!

Op 1/4 zijn we aanwezig op het beroepencarrousel van HoGent campus Aalst, waar we aan de 2e bachelors accountancy-fiscaliteit uitleg geven over een stage en/of job bij VGD!

HoGent

Klaar om je sollicitatie skills te testen?

Benieuwd hoe een sollicitatiegesprek bij VGD verloopt? Schrijf je als 3e bachelorstudent accountancy-fiscaliteit aan HoGent in voor een proefsollicitaties bij VGD. Dit op 1/4 aan HoGent campus Aalst.

Workshop Adviseursvaardigheden HoGent

Ben jij een rasechte adviseur? Test het in onze workshop!

Naar jaarlijkse gewoonte brengen we adhv een rollenspel de studenten aan HoGent bij hoe ze een goed adviesgesprek moeten voeren. Deze workshop geven we op 22/3 aan HoGent campus Aalst en op 2/5 aan HoGent campus Schoonmeersen.

UCLL

Gastles: Waardering en overdracht van ondernemingen

Student op de UCLL? Op 22 maart geven onze collega's een gastles "Waardering en overdracht van ondernemingen". Goesting om geïnspireerd te worden door de vakkennis van onze collega's? Kom dan zeker eens langs!

let's talk

Campus Brussel Jobfair, here we come!

Naar goede gewoonte kan je onze collega's terugvinden op onze stand op de Campus Brussel Jobfair! Kom zeker eens langs op 14 maart en laat je inspireren! Let's talk!

Karel de Grote Hogeschool

Jobbeurs Karel De Grote en AP Hogeschool

Let's talk! Op 13 maart staan we op de Jobbeurs van Karel De Grote en AP Hogeschool! Kom dus zeker eens langs en laat je inspireren!