Let's talk
Events & Workshops
Goesting om te weten te komen wat we nog allemaal van plan zijn? Check hier waar je ons terug kan vinden.
e-lunch

Let's talk e-lunch!

Ook in tijden van corona blijft VGD one big family! Onze medewerkers van kantoor Mechelen-Willebroek organiseerden een virtuele lunch om de middagpauze nét iets aangenamer te maken. #WeAreVGD #OneBigFamily #SamenTegenCorona

Linkerwoofer

Linkerwoofer, here we come!

Dit jaar mochten we opnieuw 17 VIP-tickets voor Linkerwoofer verloten onder onze medewerkers! Voor zij die een ticket in de wacht gesleept hebben, ENJOY!! #WeAreVGD #LetsTalkFUN

AF Career Day

VGD present op de AF Career Day!

Komen jullie ook naar de AF Career Day van Hogeschool Gent op 2 mei? Kom dan zeker eens met ons praten en laat je inspireren! Wie weet zit je dan binnenkort samen met ons aan tafel!

Beroepencarrousel Hogeschool Gent

Beroepencarrousel Hogeschool Gent

Zin om te ontdekken wat het beroep van accountant of auditor allemaal inhoudt? Kom dan zeker eens langs bij ons op de beroepencarrousel van Hogeschool Gent op 2 april! Let's talk!

We are VGD

Hallo beroepencarrousel HoGent!

Op 1/4 zijn we aanwezig op het beroepencarrousel van HoGent campus Aalst, waar we aan de 2e bachelors accountancy-fiscaliteit uitleg geven over een stage en/of job bij VGD!

HoGent

Klaar om je sollicitatie skills te testen?

Benieuwd hoe een sollicitatiegesprek bij VGD verloopt? Schrijf je als 3e bachelorstudent accountancy-fiscaliteit aan HoGent in voor een proefsollicitaties bij VGD. Dit op 1/4 aan HoGent campus Aalst.

Workshop Adviseursvaardigheden HoGent

Ben jij een rasechte adviseur? Test het in onze workshop!

Naar jaarlijkse gewoonte brengen we adhv een rollenspel de studenten aan HoGent bij hoe ze een goed adviesgesprek moeten voeren. Deze workshop geven we op 22/3 aan HoGent campus Aalst en op 2/5 aan HoGent campus Schoonmeersen.

UCLL

Gastles: Waardering en overdracht van ondernemingen

Student op de UCLL? Op 22 maart geven onze collega's een gastles "Waardering en overdracht van ondernemingen". Goesting om geïnspireerd te worden door de vakkennis van onze collega's? Kom dan zeker eens langs!

let's talk

Campus Brussel Jobfair, here we come!

Naar goede gewoonte kan je onze collega's terugvinden op onze stand op de Campus Brussel Jobfair! Kom zeker eens langs op 14 maart en laat je inspireren! Let's talk!

Karel de Grote Hogeschool

Jobbeurs Karel De Grote en AP Hogeschool

Let's talk! Op 13 maart staan we op de Jobbeurs van Karel De Grote en AP Hogeschool! Kom dus zeker eens langs en laat je inspireren!

Odisee Hogeschool Panelgesprek

Odisee Panelgesprek!

Op 14/3 kan je als 3e bachelorstudent Accountancy-Fiscaliteit aan Odisee al je vragen stellen aan VGD! Wij zijn namelijk aanwezig op het panelgesprek.

KMO Fair

KMO Fair? Wij staan er!

Ook dit jaar kan je ons bezoeken op de KMO Fair van de Universiteit Antwerpen! Kom dus zeker eens langs op 19 februari! Let's talk!

VEK

Bezoek ons op de VEK Career Day!

Dit jaar staan we weer met veel goesting op de VEK Career Day om jullie te inspireren om bij VGD te starten! Kom dus zeker eens langs op onze stand op 19 februari! Let's talk!

UCLL

Gastles Adviseursvaardigheden

Studenten van de UCLL, be prepared! Op 15 februari komen onze adviseurs bij jullie langs voor een gastles in Adviseursvaardigheden! Houd ons dus zeker in het oog!

Karel de Grote Hogeschool

Soft Skills Bootcamp

Hard skills zijn bij studenten zeker geen probleem, toch willen onze adviseurs jullie soft skills ook aanscherpen! Daarom zijn wij ook aanwezig op de Soft Skills Bootcamp van Karel De Grote Hogeschool op 14 februari.

Absoc

Klaar voor de ABSOC jobbeurs!

Ook goesting om te ontdekken hoe het is om bij ons te werken? Laat je dan zeker op 13 november inspireren door onze enthousiaste collega's op de ABSOC jobbeurs!

Excelling in Excel

Excelling in Excel!

Vandaag gaven collega's David De Smet en Nathalie Ponnet hun workshop "Excelling in Excel"! Tijdens deze workshop namen ze de enthousiaste studenten van Wikings-NSK mee doorheen de wereld van Excel om te kijken welke functies in de financiële praktijk vaak gebruikt worden en hoe financiële cijfers in een rol als accountant, auditor of financieel analist verwerkt worden!

bouw Gent

Bouwen aan de toekomst!

Bij VGD bouwen we aan de toekomst! Ook aan de onze en dat kan je best letterlijk nemen! Zo bouwen we in Melle aan ons nieuw kantoorgebouw! Neem zeker al eens een kijkje als je voorbijkomt, je ziet zeker onze werfdoeken hangen!

event Tax kortrijk

Let's talk!

Het laatste jaar is er enorm veel veranderd met betrekking tot onroerend goed. Tijdens ons event in Kortrijk leggen collega's Veerle Vanhaecke, Tom Rijckaert en David Lornoy alles haarfijn uit!

Hogent

Let's talk jobs!

VGD was ook aanwezig op de beroepencarrousel van HoGent!