Let's talk
Family Experience
We work hard and we play hard! Naast het werk beleven we hier heel veel leuke momenten met de collega's. Goesting om te ontdekken wat voor leuks we hier allemaal doen? Kijk dan snel hieronder!

VGD = Great Place To Work 2021!

Voor het 3de jaar op rij mogen we ons een Great Place To Work noemen! Bedankt aan alle collega's!

Summer Drink Kortrijk!

Summer Drink Kortrijk!

De collega's van VGD Kortrijk maakten gebruik van de eerste zomerzon voor hun eerste Summer Drink van 2021!

Summer Drink Gent!

Summer Drink Gent!

De collega's van VGD Gent hebben genoten van de eerste Summer Drink in 2021!

Detox

Detox VGD Mechelen

Om onze collega's van het VGD kantoor in Mechelen welkom te heten, kregen ze van één van hun buren een leuk welkomstcadeau! Bedankt voor de verfrissing Intervest!

VGD Top Trainee

Let's talk VGD Top Trainee!

In het kader van VGD Top Trainee, ons rekruteringsconcept voor starters, stonden er twee workshops op het programma voor economische bachelors en masters. Onder het motto ‘Learn To Kickstart Your Career!’ lieten we de deelnemers kennismaken met VGD, onze jobs én zichzelf.

tennis Wemmel

Let's talk tennis!

Let's talk fun! De collega's van werkplek Wemmel haalden hun beste forehand en backhand boven tijdens een leuke tennisinitiatie! #WeAreVGD #LetsTalkFUN #tbt

Let's kickstart your career!

Tijdens onze workshop ‘Kickstart Your Career’ in Wemmel en Sint-Niklaas gaven we starters de kans hun unieke talenten te ontdekken en hoe ze deze konden inzetten op de arbeidsmarkt!

VGD Mystic Garden

Welcome to the Mystic Garden

Let's talk fun! Tijdens ons jaarlijks Winterfeest kijken we als one big family vooruit naar het komende jaar. Altijd een bruisende en enthousiaste part! #WeAreVGD #LetsTalkFun #LetsTalkOneBigFamily

Let's talk Warmste Week - VGD haalt 12.000 euro op voor M.P.I. De Kindervriend

VGD deed niet alleen mee aan de Warmste Week, maar organiseerde een volledige Warmste Maand voor M.P.I. De Kindervriend. Onze collega's van Kortrijk brachten dan ook samen een bezoekje bij StuBru tijdens de Warmste Week om daar te gaan vertellen over onze verschillende acties. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we een ruime 12.000 euro hebben opgehaald voor ons goede doel! Bedankt aan alle collega's voor de fantastische inzet! #WeAreVGD #OneBigFamily

Afterwork drink Sint-Niklaas

Afterwork fun!

De collega's in Sint-Niklaas genoten van de laatste zomerzon met een gezellige afterwork drink!

Welkom bij VGD!

Goesting, Inspireren en samenwerken! Drie belangrijke interne waarden die we meegeven aan onze medewerkers. Maar hoe is het nu om bij ons te werken? Bij VGD werken we rond verschillende principes die ervoor zorgen dat onze medewerkers de juiste tools in handen hebben om deze waarden te realiseren! Ontdek ze in deze video!

complimentendag

1 maart is complimentendag!

Een dag zoals een ander? Helemaal niet! Op complimentendag inspireren we graag onze collega's met onze eigen complimentenkaartjes! Hopelijk krijgen onze collega’s heel wat leuke complimenten vandaag!

VGD goes TOCO LOCO

Ieder jaar worden alle collega's uitgenodigd op ons jaarlijks personeelsfeest! Ook in Gent gingen we volledig TOCO LOCO!

De warmste Quiz

Welkom bij de Warmste Quiz!

We gaven het startschot voor onze Warmste Maand met onze allereerste Warmste Quiz! Onze Warmste Maand-campagne voor De Warmste Week stond volledig in het teken van de MS-Liga Vlaanderen vzw!

Gastles Thomas More!

Anthony Meul en Thomas Wuyts staan voor een volle aula bij de Thomas More hogeschool voor hun inspirerende gastles "Duurzaam investeren in Vastgoed"! Bedankt aan alle aanwezige studenten voor jullie enthousiasme!

Gastles Karel De Grote Hogeschool!

Gastles Karel De Grote Hogeschool!

Onze collega's Thomas Wuyts en Robrecht Schoonjans stonden met veel goesting voor de schoolbanken op de Karel de Grote Hogeschool voor een inspirerende gastles "Steunmaatregelen voor startende vennootschappen" aan de studenten van het tweede jaar Accountancy en Fiscaliteit! Bedankt aan alle studenten voor jullie enthousiasme!

Brugge Parijs

From Brugge to Paris!

Onze collega's van kantoor Brugge genoten van hun Zomerfeest! Hiervoor trokken ze met veel goesting voor daguitstap naar Parijs onder een stralende zon!

10 Miles

VGD was klaar om voluit te gaan voor de 10 Miles!

Ready, set, GO! Met meer dan honderd VGD'ers en klanten tekenden we present aan onze stand voor samen met veel goesting de Antwerp 10 Miles te lopen!