Let's talk
Family Experience
We work hard and we play hard! Naast het werk beleven we hier heel veel leuke momenten met de collega's. Goesting om te ontdekken wat voor leuks we hier allemaal doen? Kijk dan snel hieronder!

Geniet mee van onze Fiesta Mexicana!

Sombrero's, taco's, piñatas, mariachi's, ... Op 20 januari gooiden we onze dansbenen opnieuw los op de Fiesta Mexicana! Als we de avond in één woord konden samenvatten dan is het wel: genieten. Dans je de volgende keer mee?

3 kids kijken naar voetbal

Let's talk family fun!

Voor elke thuismatch van voetbalclub Anderlecht verloten we een familiepakket onder onze voetbalminnende VGD’ers.
Afgelopen weekend mochten collega Hilde en haar gezin het debuut van Jan Vertongen van dichtbij meemaken. Gelukkig kon het gelijkspel de pret niet bederven.

dodentocht deelnemers

VGD x Dodentocht

Onze collega's Vicky, Stephanie, Bert en Koen vertegenwoordigden VGD op de voorbije editie van de dodentocht. Met de steun van de Big Family bereikten ze allen de eindmeet én dit ten voordele van de Stichting tegen Kanker! Vicky beschrijft de steun van de VGD-collega's als onvergetelijk: “Bij ons heeft een collega speciaal zijn wekker gezet om vervolgens van 4u30 tot 11u met ons mee te fietsen! Verschillende andere collega’s zijn ons ook komen aanmoedigen. Eigenlijk echt niet te geloven hoe hard onze deelname leefde binnen VGD en hoe de collega’s ons voor, tijdens én na de tocht steunden."

Welcome to the VGD Summer Fair

Ons zomerfeest kon op 25 juni eindelijk opnieuw doorgaan! Van de allerkleinste tot grootste leden van onze big family konden genieten van een Summer Fair boordevol animatie. Neem een kijkje naar onze spetterende aftermovie! #LetsTalkFun #OneBigFamily

Collega's in een opblaasbare hamsterbal

VGD & Hercules Trophy

Op een stralende lentedag verdedigden een 50-tal collega's de eer van VGD op de Hercules Trophy. Een teambuildingdag gevuld vol leuke opdrachten die de teamspirit alleen maar aanwakkeren. Mission accomplished! #OneBigFamily #WeAreVGD

Linkerwoofer 2022

Linkerwoofer, here we come!

Dit jaar mochten we opnieuw 20 VIP-tickets voor Linkerwoofer verloten onder onze medewerkers! En genoten, dat hebben ze zeker gedaan! #WeAreVGD #LetsTalkFUN

VR- experience the park

VGD Kortrijk goes virtual

Voor hun teambuilding trokken de collega's van VGD Kortrijk naar The park. Doormiddel van een VR-bril waanden ze zich plots in een wereld vol zombies. Eens het team succesvol alle zombies had verslaan, konden ze samen genieten van een lekker etentje.

collega's die van een burger aan het eten zijn

Traktatie VGD Gent

Onlangs stapte onze partner Arne in het huwelijksbootje. Ook de Big Family kon even meegenieten van de festiviteiten. Zo kwam er een foodtruck met overheerlijke burgers langs.

barbecue

Lente BBQ

Na 2 jaar pauze heeft VGD Brugge een traditie in ere hersteld: de lentebarbecue! De collega's uit Brugge genoten onder een stralend zonnetje van een heerlijke BBQ.

Wie de oproep voor groene tinten in de kledij volgde (met een knipoog naar de televisiereeks 'Het Eiland'), werd nog beloond met een lekkere chocomousse.

Verwenpakket

Management Assistant Day

Onze Management Assistants verdienen het ook om even in de bloemetjes gezet te worden.
Om hen te bedanken voor hun dagelijkse ondersteuning, mochten ze een zalig verwenpakketje in ontvangst nemen.

Ijscrèmekar

Bezoek van de ijscrèmekar

Als verrassing kwam, voor de verjaardag van onze partner Tom, de ijscrèmekar langs in Kortrijk. Aan de feesthoedjes en -snoetjes te zien, hebben de collega's er met volle teugen van genoten. #LetsTalkFun

Geel Sint Niklaas Rood Antwerpen

Voetbal: VGD Sint-Niklaas vs VGD Antwerpen

Na een recent verlies tegen VGD Melle, trokken de Waaslanders met weinig vertrouwen naar hun match tegen de Antwerpse collega's. Toch verpletterden ze Antwerpenaren met een verbluffende score van 7-2. De beker moest bijgevolg zijn vertrouwde Antwerpse locatie verlaten en vertrok richting het Waasland. #ToBeContinued

Doosje met chocolade figuurtjes naast

Daar komt sinterklaas

Na een grondige audit door de Sint bleek dat ook dit jaar iedereen van onze Big Family het beste van zichzelf heeft gegeven. Daarom verdiende iedereen dubbel en dik een lekker chocolade pakketje!

Kortrijkse collega's zitten in het gras

Summer Drink Kortrijk

De collega's van VGD Kortrijk maakten gebruik van de eerste zonnestralen voor hun eerste Summer Drink van de zomerperiode!

Fakkels, lichtjes

VGD Fakkeltocht

Om de warmste maand af te sluiten, organiseerden we een fakkeltocht ten voordele van het goede doel dat werd gekozen door onze medewerkers. Daarom ging de opbrengst dit keer integraal naar de Stichting tegen Kanker.
Het werd een gezellige tocht onder collega's en hun gezinnen, afgesloten met een lekkere jenever of warme chocomelk.

VGD = Best Workplace 2022!

Voor het 4de jaar op rij mogen we ons een Great Place to Work noemen! Als kers op de taart werden we door Vlerick Business School ook gecertificeerd tot een Best Workplace van België! Bedankt aan alle collega's!

Detox

Detox VGD Mechelen

Om onze collega's van het VGD kantoor in Mechelen welkom te heten, kregen ze van één van hun buren een leuk welkomstcadeau! Bedankt voor de verfrissing Intervest!

VGD ballon stijgt op

Let's talk ballonvaart

Enkele collega's vertoefden in hogere sferen met de VGD luchtballon. Heb jij onze ballon al gespot? #LetsTalkFun

tennis Wemmel

Let's talk tennis!

Let's talk fun! De collega's van werkplek Wemmel haalden hun beste forehand en backhand boven tijdens een leuke tennisinitiatie! #WeAreVGD #LetsTalkFUN #tbt

Taco-foodtruck

Summer Drink Gent

De collega's van VGD Gent genoten van de eerste Summer Drink van het jaar. Er werd ook met veel goesting gesmuld van de overheerlijke taco's.

VGD Mystic Garden

Welcome to the Mystic Garden

Let's talk fun! Tijdens ons jaarlijks Winterfeest kijken we als one big family vooruit naar het komende jaar. Altijd een bruisende en enthousiaste part! #WeAreVGD #LetsTalkFun #LetsTalkOneBigFamily

Let's talk Warmste Week - VGD haalt 12.000 euro op voor M.P.I. De Kindervriend

VGD deed niet alleen mee aan de Warmste Week, maar organiseerde een volledige Warmste Maand voor M.P.I. De Kindervriend. Onze collega's van Kortrijk brachten dan ook samen een bezoekje bij StuBru tijdens de Warmste Week om daar te gaan vertellen over onze verschillende acties. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we een ruime 12.000 euro hebben opgehaald voor ons goede doel! Bedankt aan alle collega's voor de fantastische inzet! #WeAreVGD #OneBigFamily

Afterwork drink Sint-Niklaas

Afterwork fun!

De collega's in Sint-Niklaas genoten van de laatste zomerzon met een gezellige afterwork drink!

Ugly Christmas Sweaterday

Ugly Christmas Sweater Day!

Kerstboom, check! Versiering, check! Ugly Christmas Sweaters, check!
Op 17 december haalden we bij VGD de "lelijkste" kersttruien uit de kast om al wat meer in de kerststemming te geraken. #BeetjeZotDoetGeenZeer

complimentendag

1 maart is complimentendag!

Een dag zoals een ander? Helemaal niet! Op complimentendag inspireren we graag onze collega's met onze eigen complimentenkaartjes! Hopelijk krijgen onze collega’s heel wat leuke complimenten vandaag!

VGD goes TOCO LOCO

Ieder jaar worden alle collega's uitgenodigd op ons jaarlijks personeelsfeest! Ook in Gent gingen we volledig TOCO LOCO!

De warmste Quiz

Welkom bij de Warmste Quiz!

We gaven het startschot voor onze Warmste Maand met onze allereerste Warmste Quiz! Onze Warmste Maand-campagne voor De Warmste Week stond volledig in het teken van de MS-Liga Vlaanderen vzw!

Heerlijke taart met Best Workplace logo

Let's celebrate Best Workplace!

Uitgeroepen worden tot Best Workplace, dat konden we niet zomaar aan ons laten voorbij gaan. In al onze werkplekken werd dan ook een glaasje geklonken en een hapje gesmuld van de overheerlijke taarten, pizza's of ontbijtkoeken. #letscelebrate

Brugge Parijs

From Brugge to Paris!

Onze collega's van kantoor Brugge genoten van hun Zomerfeest! Hiervoor trokken ze met veel goesting voor daguitstap naar Parijs onder een stralende zon!

10 Miles

VGD was klaar om voluit te gaan voor de 10 Miles!

Ready, set, GO! Met meer dan honderd VGD'ers en klanten tekenden we present aan onze stand voor samen met veel goesting de Antwerp 10 Miles te lopen!