Let's talk
jobs
Zin om aan de slag te gaan bij VGD en benieuwd wat je te wachten staat? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Gewoon vier stappen!
Meer weten over onze bedrijfscultuur? Hiernaast ontdek je rond welke verschillende principes deze is opgebouwd! geïnteresseerd om hier deel van uit te maken? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze openstaande vacatures!
Onze principes
Stuur ons je CV
De job gevonden die je wil? Stuur dan snel je CV op naar Nils of Caroline van HR. Wil je bij ons beginnen maar geen vacature gevonden die jou op het lijf geschreven is? Solliciteer dan spontaan! We bekijken graag of er een plaats voor je is.
Solliciteer
Step by step
Het gesprek!
Kom ons in een kennismakend gesprek met HR overtuigen van jouw troeven! We hebben zeker interesse in jouw carrièrepad en diploma’s maar ook jouw goesting, motivatie en aanstekelijk enthousiasme zijn belangrijk! Naast een persoonlijk en fijn gesprek, leg je ook een redeneertest af.
Let's talk!
let's talk
Inspireer ons!
Aan stap drie geraakt? Prima! Ook je toekomstige leidinggevende en/of collega’s ontmoeten je graag. Overtuig hem of haar met dezelfde goesting, motivatie en enthousiasme.
Let's talk 2.0
Let's Talk 2.0
Welkom!
Stap vier is pas echt leuk: wij zijn overtuigd en nu gaan wij proberen om jou te overtuigen! Tijdens de contractbespreking kijken we hoe we een match kunnen vinden tussen allebei onze verwachtingen. Lukt dit? Dan kunnen we alleen maar zeggen “WELKOM!”
Welkom!
Welkom

Bekijk onze vacatures

Na dit alles geïnspireerd geraakt om bij ons te komen solliciteren? Neem dan zeker een kijkje naar onze verschillende vacatures! Wie weet zitten we straks samen aan tafel!

Gewoon goesting?
family members
Caroline Vercauteren
Caroline Vercauteren
HR
Nils De Smedt
Nils De Smedt
HR
Nog vragen?