Let's talk
audit
Als auditor hou jij een oogje in het zeil op de cijfers van de klant. Met jouw arendsoog zie je elke onnauwkeurigheid en geef je de klant de juiste aanbeveling!

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!

Jobs in

View all Jobs

Jouw kennis binnen Audit heb je bewezen en je vult deze aan met je skills als adviseur. Dat is wat we zoeken in de Audit Senior van Mechelen. Je doorloopt het auditproces zelfstandig en voert daarvoor de nodige controles uit bij de klant. Meer weten over deze positie? Lees dan zeker deze vacature!

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Gent ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Sint-Niklaas ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Kortrijk ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Beringen ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Antwerpen ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Mechelen ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Combineer je een grondige kennis binnen Audit met de nodige adviseurschapsskills? Dan ben jij de Audit Senior die wij zoeken in Beringen. Als Audit Senior neem je de lead in het auditproces en sta je in voor controlewerkzaamheden ter plaatse bij de klant. Bekijk nu onze vacature voor meer informatie!

Als Audit Medewerker in onze werkplek in Beringen ziet je week er telkens anders uit, afhankelijk van de onderneming waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Op zeer korte tijd kom je in aanraking met diverse sectoren en businessmodellen, wat zorgt voor de nodige uitdaging en variatie! Met de nodige ondersteuning van collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z.

Je hebt een mooie kennis binnen Audit opgebouwd en je kan dat combineren met het adviseurschap naar de klanten toe. Dat doe je als Audit Senior in Antwerpen. Je neemt de leiding over het auditproces en voert controles uit bij de klant ter plaatse. Bekijk deze vacature voor een volledige functieomschrijving.

Combineer je een grondige kennis binnen Audit met de nodige adviseurschapsskills? Dan ben jij de Audit Senior die wij zoeken in Sint-Niklaas. Als Audit Senior neem je de lead in het auditproces en sta je in voor controlewerkzaamheden ter plaatse bij de klant. Bekijk nu onze vacature voor meer informatie!

Je hebt een mooie kennis binnen Audit opgebouwd en je kan dat combineren met het adviseurschap naar de klanten toe. Dat doe je als Audit Senior in Gent. Je neemt de leiding over het auditproces en voert controles uit bij de klant ter plaatse. Bekijk deze vacature voor een volledige functieomschrijving.

De nodige kennis van Audit heb je reeds op zak. Voeg daar het adviseurschap aan toe en je bent de Audit Senior die we zoeken in Kortrijk. Jij trekt aan de touwen van het auditproces en doet de nodige controles bij de klant ter plekke. Klinkt dit als de ideale opportuniteit? Dan is deze vacature voor jou!

Je hebt een mooie kennis binnen Audit opgebouwd en je kan dat combineren met het adviseurschap naar de klanten toe. Dat doe je als Audit Senior in Wemmel. Je neemt de leiding over het auditproces en voert controles uit bij de klant ter plaatse. Bekijk deze vacature voor een volledige functieomschrijving.

Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?
The family experience
join
Meer weten
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Maxime Bostyn