Let's talk
audit
Als auditor hou jij een oogje in het zeil op de cijfers van de klant. Met jouw arendsoog zie je elke onnauwkeurigheid en geef je de klant de juiste aanbeveling!

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!

Jobs in

View all Jobs

Op zoek naar een eerste werkervaring in Audit in een familiale werkomgeving? Bij VGD Mechelen kan dat als Audit Medewerker! Je leert het hele auditproces van de jaarrekening van A-Z kennen, met behulp van jouw ervaren collega's. Kan je niet wachten om te starten? Bekijk dan zeker deze vacature!

Combineer je een grondige kennis binnen Audit met de nodige adviseurschapsskills? Dan ben jij de Audit Senior die wij zoeken in Sint-Niklaas. Als Audit Senior neem je de lead in het auditproces en sta je in voor controlewerkzaamheden ter plaatse bij de klant. Bekijk nu onze vacature voor meer informatie!

Je hebt een mooie kennis binnen Audit opgebouwd en je kan dat combineren met het adviseurschap naar de klanten toe. Dat doe je als Audit Senior in Gent. Je neemt de leiding over het auditproces en voert controles uit bij de klant ter plaatse. Bekijk deze vacature voor een volledige functieomschrijving.

De nodige kennis van Audit heb je reeds op zak. Voeg daar het adviseurschap aan toe en je bent de Audit Senior die we zoeken in Kortrijk. Jij trekt aan de touwen van het auditproces en doet de nodige controles bij de klant ter plekke. Klinkt dit als dé ideale opportuniteit? Dan is deze vacature voor jou!

Je hebt een mooie kennis binnen Audit opgebouwd en je kan dat combineren met het adviseurschap naar de klanten toe. Dat doe je als Audit Senior in Wemmel. Je neemt de leiding over het auditproces en voert controles uit bij de klant ter plaatse. Bekijk deze vacature voor een volledige functieomschrijving.

Jouw loopbaan in Audit starten? Als Audit Medewerker bij VGD Herentals word je meteen ondergedompeld in het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Met ondersteuning van jouw ervaren collega's zal Audit geen geheimen meer hebben voor jou. Neem alvast een kijkje naar de volledige vacature.

Combineer je een grondige kennis binnen Audit met de nodige adviseurschapsskills? Dan ben jij de Audit Senior die wij zoeken in Beringen. Als Audit Senior neem je de lead in het auditproces en sta je in voor controlewerkzaamheden ter plaatse bij de klant. Bekijk nu onze vacature voor meer informatie!

Jouw kennis binnen Audit heb je bewezen en je vult deze aan met je skills als adviseur. Dat is wat we zoeken in de Audit Senior van Mechelen. Je doorloopt het auditproces zelfstandig en voert daarvoor de nodige controles uit bij de klant. Meer weten over deze positie? Lees dan zeker deze vacature!

Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?
The family experience
join
Meer weten
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Maxime Bostyn