Let's talk
CFO services
Zie jij de meerwaarde in van een goede managementrapportering en hoe het verbeteren van bedrijfsprocessen een bedrijf sterker maakt? Welkom bij CFO Services!

Jobs in

View all Jobs

Als Business Consultant ben je het aanspreekpunt inzake procesverbetering trajecten en ERP implementaties (o.a. Exact Online). Je analyseert de behoeften van de klant, vertaalt deze in functionele requirements en bent vervolgens in staat om met je nodige projectmanagement ervaring een vlotte uitwerking te garanderen. Met jouw analytische geest en creatieve denkvermogen verwerf je snel zakelijk inzicht over de omgeving van de klant om dan, met jouw technologische expertise, tot de beste oplossing voor de klant te komen.

De adviseurs van CFO services helpen ondernemers om uit een enorme hoeveelheid data de juiste informatie te halen. Ze bieden hiertoe, op maat én in overleg met de klant, de juiste managementrapporten en dashboards aan. Een correcte data-analyse is daarbij cruciaal als start van zulk rapporteringsproject.

Goesting om bij ons te werken?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!

Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?

Gewoon goesting?

Geen vacature die je aanspreekt, maar toch goesting om bij ons te beginnen? Je kan altijd spontaan solliciteren! Wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!

The family experience
we are vgd
Meer weten
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Stijn Van Dam