Let's talk
subsidies
Aanvragen van subsidies is vaak een complex kluwen, maar jij bent degene die de klant helpt om door het bos de bomen te zien!

Gewoon goesting?

Jammer, op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar in deze business area! Toch goesting om bij ons te beginnen? Je kan altijd spontaan solliciteren! Wie weet vinden we een plaatsje voor jou aan tafel!

Jobs in

View all Jobs

Als subsidie adviseur ben je verantwoordelijk voor het verlenen van subsidieadvies aan onze doelgroep gaande van familiale ondernemers tot grote KMO’s met internationale vertakkingen. Je bent het aanspreekpunt voor onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake subsidies en staat in voor het beheer en de uitbouw van de subsidiedienstverlening binnen VGD. Concreet beheer je subsidiedossiers van A tot Z op vraag van en in directe samenwerking met de interne en externe klant. Je detecteert en communiceert op proactieve wijze financieringsmogelijkheden en begeleidt

Goesting om bij ons te beginnen?

Zin om aan de slag te gaan, maar benieuwd naar de procedure? Bij ons geen ellenlange procedures, gesprekken en assessments. Na vier stappen weten wij al of we een match zijn!
Na dit alles enthousiast om met ons samen te werken? Onze collega's geven je nog wat meer inspiratie!
Goesting om bij ons te komen werken?
The family experience
the family experience
Meer info
Ontdek je collega's
Goesting gekregen om bij ons te starten? Leer dan alvast enkele van je toekomstige collega's kennen!
Thomas Machtelinckx
Maxime Bostyn
An Peeters
Frederic Dedeurwaerdere